Защо жените си падат по лоши момчета

Те са в мокрите сънища на всяка жена, редом до романтичния принц на белия кон. Държат се лошо с всички останали, освен с дамата на сърцето си и са покровители на много песни от цял свят.

И до днес няма логично обяснение защо повечето жени биха предпочели лошия герой пред човека, който би им свалял звезди. По-скоро добрият ще бъде този, който ще ги утеши, след като лошият ги нарани. По следите на елементарната логика, лошият не би трябвало изобщо да бъде поставян на равно с доброто момче, но за съжаление неслучайно се казва „женска логика“.

Те не са подходящи за семейство, държат се зле, изоставят Ви и се връщат само колкото да събудят стария трепет. После изчезват и Ви оставят само болезнен спомен, който трудно преживявате. В крайна сметка стигате до извода, че не си заслужава и откривате правия път.

Но какви са причините да ги харесвате?

Лошо момче

Директни са

Ако нещо у Вас не му харесва, той ще Ви го каже директно дори да Ви нарани и обиди. Фигурата, дрехите, парфюмът… няма значение, той няма да Ви спести нищо. Много често се наблюдава половинката да определи нещо като хубаво само, за да го оставите на мира. Жените усещат неискреността и това не им се харесва. Лошите момчета са напълно искрени във всички ситуации. Понякога може да смекчат изказа си, ако решат, че означавате нещо повече за тях.

Дръзки са

Знаят точно какво искат от живота и могат да Ви го кажат директно. Ако са привлечени от някоя жена, просто отиват и й го казват и са готови дръзко да обявят, че искат флирт или неангажиращ секс.

Неангажиращи са

Това са момчетата, след които тичат момичетата. Те са известни с това, че не се обвързват трайно, но ги привличат като магнит.

Невероятно добри любовници са

За разлика от добрите, които искат да са сигурни, че им позволявате да правят това, което правят, лошите не искат разрешение, а действат. Могат да ви оставят в състояние, в което не можете да си спомните как се казвате или да Ви накарат да им се молите. Нямат граници, което е изключително възбуждащо.

Правилата са за нарушаване

Девизът им е „Правилата са създадени, за да бъдат нарушавани“. Обичат да си навлизат беди и да се замесват в съмнителни неща. За това и е опасно да се движите с тях.

И, най-хубавото от всички

След като видите „лошата“ страна на живота, се ориентирате какъв е подходящият мъж за Вас. Лошите момчета са просто период, през който трябва да преминете, за да решите какво искате в крайна сметка.

Те са в мокрите сънища на всяка жена, редом до романтичния принц на белия кон. Държат се лошо с всички останали, освен с дамата на сърцето си и са покровители на много песни от цял свят. И до днес няма логично обяснение защо повечето жени биха предпочели лошия герой пред човека, който би им свалял…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *