Подходящото осветление и декорации могат да превърнат студиото в магическо коледно царство. Как подготвяме коледните си декори във Фотосесии София?

Коледни фотосесии тази година

Коледната фотосесия е един от най-вълнуващите и вълшебни проекти във фотостудиото, особено когато става дума за детска и семейна фотография. Чрез подходящото осветление и декорации, нашето студио се превръща в магическо място, което ще запечата специалните моменти на семействата.

Планиране на декорациите

Декорите се налага да бъдат измислени и планирани още през лятото, докато всички са на море. Това е така, защото много от нещата се изработват по поръчка или има по-дълго време за доставка.

Сценарий и тематика

Преди да започнем с подготовката на декорите изготвяме ясна концепция и сценарии. Правили сме “Приказна Коледна Гора”, “Уютна Коледна Камина”, “Бохо Коледа”, “Коледа в Зелено”. И въпреки това, че сме направили и реализирали доста концепции – имаме още много идеи и хрумки.

Фотосесии за коледа
Подарете Коледна фотосесия на близък човек

Списък с материали

След като сме определили тематиката, правим списък с необходимите материали. Това може да включва елхи, плюшени играчки, снежинки и др.

Осветление

Инвестирали сме в професионално осветление за създаване на мека и равномерна светлина, която е идеална за детски и семейни портрети.

Фонове

Повечето от нужните ни фонове си поръчваме за отпечатване специално за нашите декори – тухлена стена, дървена ламперия или каменен зид – всичко, което сметнем, че ще е чудесно допълнение към изграждането на декорите.

Аксесоари и реквизити

Подготвили сме разнообразни аксесоари като шапки на Дядо Коледа, еленски рогца и коледни орнаменти. Тези детайли добавят живот и разнообразие на снимките.

Пробна фотосесия за отлични резултати

Още при изграждането на декорите правим пробни заснемания, а преди старта на сезона правим пробна фотосесия и спрямо резултатите правим корекции при нужда в декорите и осветлението. 

С правилната подготовка и внимание към детайлите, студиото на Фотосесии София става магическото коледно царство, в което всеки заснет момент става вълшебен. Чрез креативност, планиране и правилното осветление, създаваме не просто снимки, а спомени, които ще се съхранят завинаги.

Коледната фотосесия е един от най-вълнуващите и вълшебни проекти във фотостудиото, особено когато става дума за детска и семейна фотография. Чрез подходящото осветление и декорации, нашето студио се превръща в магическо място, което ще запечата специалните моменти на семействата. Планиране на декорациите Декорите се налага да бъдат измислени и планирани още през лятото, докато всички…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *