Гласувайте за MAX Digital в конкурса “Сайт на годината”

Гласувайте за МАКС Диджитъл

Днешният акцент? Шестият конкурс “Уебсайт на годината” започна гласуването си в 12:00 ч. Тази година е без аналог с цели 175 проекта, а ние, MAX Digital, съоснована от Борислав Дончев, SEO експерт, и Мартин Гочев, опитен лидер в областта на продажбите и бизнеса, сме развълнувани да бъдем част от него. Александра Гочева, нашият креативен директор, е геният зад дизайна, брандинга и създаването на логото ни.

Обещайте подкрепата си за нас на bgweb.bg, като използвате функцията “Гласувай” или директно на този линк: https://bgweb.bg/s/votepublic/. Не забравяйте да преминете към категорията “Уебсайт на стартъп или малка компания”, да въведете данните си и да потвърдите вота си чрез потвърждение по имейл. Прозорецът за гласуване затваря в 23:59 ч. на 26 октомври.

Инструкции за гласуване за MAX Digital

Обединете усилията на своите колеги, за да укрепите цифровия хоризонт в България! Проектите ще бъдат оценявани от 15-членно младежко жури и 44-ма членове на главното жури. Критериите за оценяване са достъпни на сайта на организатора. Освен това БГ УЕБ, в партньорство с Women in Tech Bulgaria, въведе уникална награда за жени в уеб сектора. Отличията ще бъдат връчени на 2 ноември, 18:30 ч., в Event Space 2020, София.

Днешният акцент? Шестият конкурс “Уебсайт на годината” започна гласуването си в 12:00 ч. Тази година е без аналог с цели 175 проекта, а ние, MAX Digital, съоснована от Борислав Дончев, SEO експерт, и Мартин Гочев, опитен лидер в областта на продажбите и бизнеса, сме развълнувани да бъдем част от него. Александра Гочева, нашият креативен директор,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *