Неприятното протриване

Всеки мъж се е сблъсквал с проблема с некомфортно бельо и протриването на бедрата, задника и тестисите.

Съвсем нормален ден. Ставате сутрин, пиете кафе, взимате си душ, обличате се за работа, цял ден в офиса, вечер решавате да минете през фитнес залата, тренирате, завършвате с 30-40 минути бягане на пътеката и изведнъж проблем, започва протриване. Не е приятно, даже напротив ужасно е. В допълнение с малко пот, се превръща в огнен ад под бельото Ви.

Експертите от queerwear.net споделят именно как да решите проблемите си.

Неприятно протриване

Как да изберете правилното бельо

Що се отнася до анатомията, всички мъже са различни. Това е ясно. Също така са различни и марките и видове бельо, които се предлагат на пазара. Така че, трябва да сте наясно какво „опаковате“ и в какво го „опаковате“. Съсредоточете се върху тези три неща:

Форма на торбичката

Торбичките, които са по-дълги и заоблени отпред, прилягат на повечето мъже. Въпреки това има много марки, които все още предлагат модели с почти плоска торбичка.

Изберете бельо с по-дълбока торбичка, ще Ви пасне по-добре и ще Ви е по-комфортно.

Състав на плата

В миналото се предпочиташе бельо, което е направено от 100% памук, защото по онова време беше най-доброто.

Памyкът, разбира се е страхотен, но не на 100%. Той ще абсорбира 10-12% от теглото си във вода, докато полиестера само 0,4%. Следователно, ако се изпотите памучното бельо ще висне, ще го направи тежко и неприятно влажно, а след като достигне лимита си на абсорбиране, потта ще потече навсякъде.

Потърсете смеси от тъкани с полиестер, която улавя влагата и я разпределя равномерно по цялата повърхност на бельото, за да се изпари по-лесно и по-бързо.

Употреба

Желателно е да избирате бельото си за деня въз основа на активността, която очаквате да имате. Ако е лято можете да изберете по-широки боксерки. Те са леки и осигуряват чудесна вентилация. Ако знаете обаче, че ще се занимавате с някакъв спорт, джокса е идеален за тази цел.

Смяната на стилове отнема известно време докато свикнете. Не се отказвайте още в първия ден. Започнете бавно. Започнете с новия си стил за няколко часа в свободен уикенд и облекчете новото усещане. Просто е необходимо време, за да се приспособите.

Всеки мъж се е сблъсквал с проблема с некомфортно бельо и протриването на бедрата, задника и тестисите. Съвсем нормален ден. Ставате сутрин, пиете кафе, взимате си душ, обличате се за работа, цял ден в офиса, вечер решавате да минете през фитнес залата, тренирате, завършвате с 30-40 минути бягане на пътеката и изведнъж проблем, започва протриване.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *