3 Части на тялото, които трябва да целувате

Нейните красиви устни Ви привличат, освен това, това е най-известният начин за „загряване“. И това е наистина готино: момичетата обичат да ги целуват, тъй като този процес е емоционален и интимен.

Но устните не са единствения завладяващ път по този въпрос. Все още има много любими от жените места, където можете да ги целунете и зарадвате. Ето 3 части на тялото, които според онлайн магазин Клеопатра, не трябва да се пропускат.

Части на тялото които трябва да целувате1. Долната и задната част на шията

Вероятно вече знаете какво й харесва, когато започнете от врата – това създава усещане за известна уязвимост, която я подлудява. Ако включите абсолютно всеки романтичен филм, ще видите, че всичко винаги пламва от шията.

Повдигнете косата й, ако е дълга, целунете и внимателно захапете областта от линията на косата до рамото и ключицата. Това със сигурност ще я възбужда всеки път.

2. Кръст

Именно тук започват всички нервни окончания на гениталиите, така че стимулирането на долната част на гърба с масаж и целувки е чудесен начин да я отпуснете.

Ето защо на нея толкова й харесва, когато поставите ръката си на кръста и, когато сте заедно – това е интимен жест, който кара една жена да се чувства комфортно

3. Пръстите

Върхът на пръстите има огромна концентрация на нервни окончания, което ги прави чувствителни към всичко – от къси и внезапни целувки до смучене и ухапване.

Когато целувате пръстите й, тя придобива представа за умения Ви с устните и какво може да бъде, когато я целунете по интимните и области.

Нейните красиви устни Ви привличат, освен това, това е най-известният начин за „загряване“. И това е наистина готино: момичетата обичат да ги целуват, тъй като този процес е емоционален и интимен. Но устните не са единствения завладяващ път по този въпрос. Все още има много любими от жените места, където можете да ги целунете и…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *