Защо смарт часовниците са чудесна инвестиция в здравето ни, обясняват от Ardes

Смарт часовниците са сравнително нови мобилни устройства, наподобяващи обичайните ръчни класически аналози, но с много повече функции, наподобяващи тези в съвременните телефони. Кои са те и кой трябва да ги ползва? Можем ли да получим безплатна професионална помощ при избора?

Smart watch е добра инвестиция

Какви функции имат смарт часовниците

Ако накратко трябва да го обясним, ще кажем, че те притежават всички функции на телефона в джоба Ви, които обаче са събрани в значително по-малък корпус. Например, имат тъчскрийн дисплей, собствена операционна система, постоянна и оперативна памет, процесор, сим карта – точно като Вашия телефон. Смарт часовниците са водоустойчиви и имат още специфични особености:

  • те могат да водят статистика за физическата Ви активност, като броят крачките, измерват пулса, разпознават кога спите, ходите или тичате;
  • изпращат Ви известия за пристигнали съобщения или обаждания. Някои модели дори позволяват провеждане на телефонни разговори;
  • напомняне за планирани събития, показват прогнози за времето и спортни резултати, курса на долара;
  • притежават NFC мобилни разплащания, гласови асистенти, инсталиране на допълнителни външни приложения;
  • влизане в интернет и дори използване на социалните мрежи, интерфейсно меню с иконки и дори музикален плейър – точно както в смартфона.

За кой са подходящи

Предимно са предпочитани от подрастващите и хората над 30 години. Смарт часовниците са подходящи за жени, за мъже, за деца и за спортистите. В зависимост от предназначението им притежават и съответния дизайн. Например, тези за жени са по-елегантни и направени във вид на бижу, докато тези за мъже са по-строги и със стандартен за съответния пол дизайн. Детските смарт часовници са с подходящите цветове, а дори и образи на детски анимационни герои по каишката, което ги отличава.

На кой можем да се доверим ако не сме сигурни в избора

В случай, че искате да закупите подходящ смарт часовник за Вас, за съпруга или съпругата, както и за децата, онлайн магазин Ardes.bg може да предложи сериозна продуктовата гама от всевъзможни модели на отлични цени. Всеки наш клиент има възможност да се възползва и от безплатна консултация с експерт, който спрямо нуждите и изискванията ще предложи и правилния модел.

Това ще Ви спести време в обикаляне и разглеждане на всеки от тях. Има вероятност дори да Ви бъдат предложени няколко подходящи варианта, от които Вие да изберете колкото са Ви необходими за да получите покупката, която ще съответства на нуждите Ви.

Смарт часовниците са сравнително нови мобилни устройства, наподобяващи обичайните ръчни класически аналози, но с много повече функции, наподобяващи тези в съвременните телефони. Кои са те и кой трябва да ги ползва? Можем ли да получим безплатна професионална помощ при избора? Какви функции имат смарт часовниците Ако накратко трябва да го обясним, ще кажем, че те…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *