Топ 10 секси неща, които да опитате

Ако рутината вече е навлязла във вашата връзка, имате нужда от спешни мерки за разгорещяване на атмосферата в спалнята. Ето нашите 10 съвета за секси неща, които да направите.

Секси неща които да пробвате

1. Секси филм
Филмите тип „Мистър и Мисис Смит”, „9 седмици и половина” и дори „Тетрадката” имат прекрасни секси истории и още по-секси сцени, които действат вдъхновяващо. За това, при първата свободна вечер си организирайте филмова вечер и се вдъхновете. Може след това да пресъздадете някой горещ момент и в спалнята. Или… веднага. Секс сцените във филмите действат възбуждащо, така че защо да чакате да свърши филма, като дивана в хола също е удобен за осъществяване на фантазии.

2. Огледалце огледалце на стената…
Ако нямате голямо огледало в спалнята си, то сега е идеалният момент да се сдобиете с такова. Така следващият път, когато сте в палаво настроение, застанете пред огледалото, бавно съблечете дрехите си като през това време постоянните целувки са задължителни. След това се убедете, че партньорът ви е застанал настрани пред огледалото и бавно продължете с целувките като се отправите на юг. Двойната доза сетивни удоволствия: да гледа едновременно как го задоволявате и отражението ви в огледалото ще го побърка. Ако искате да увеличите нивото на възбуда, можете да опитате да задоволите и себе си. Колко ли ще издържи така?

3. Покажи му как се прави
Една от главните причини жените да симулират оргазъм, е, че мъжете нямат ни най-малка представа как да ги докарат до това върховно удоволствие. Истината е, че мъжете са прости във всяко едно отношение и оргазмите не се различават от това правило. Докато той може да се възбуди само при мисълта за теб без тениска, то за твоето удоволствие са нужни много повече умения и подготовка. Но това не значи, че оргазмът е мисия невъзможна. Всичко е много лесно, просто му кажи какво харесваш. Следващият път, когато решите да се разгорещите под завивките, насочи ръката му, казвай му какво ти харесва и как да открие G-точката ти. В началото може да ти се стори малко срамно, но с времето и след много получени оргазми притеснението ще отмине.

4. Направете го навън
Да си признаем, има моменти, в които леглото, стаята, дори цялата къща става скучна. Когато попаднете в капана на скуката, излезте и се позабавлявайте навън. Да, рисковано е и винаги има шанс някой да ви види, но адреналинът който носи спонтанният секс на открито двойно подсилва удоволствието. Сякаш отново сте тинейджъри. Изборът на места е голям: спрете колата на някое закътано място, пикник в любимия ви парк със специален „десерт”. Важно е да се отпуснете, да забравите задръжките и да покажете на другия, че все още го желаете както в началото.

5. Светът е сцена
С развитието на филмовата индустрия се разви и сексуалното въображение на хората. За да внесете разнообразие в любовния си живот, поиграйте на роли. Но не просто секси непознати, които се срещат и веднага се нахвърлят страстно един на друг. Следващият път, когато сте в настроение за нещо пикантно, режисирай гореща сцена от някой любим филм. Може да се наложи да инвестираш средства в подготовката, но резултатът си заслужава – ще си неговата секси холивудска звезда и ще бъдеш наградена с Оскаров оргазъм.

6. Направете го на дивана
Може да ви се стори странно, но диванът е едно прекрасно средство за разнообразяване на сексуалния ви живот. Първо – различно е от леглото. Второ – на него не можете да го правите в позите, в които го правите на леглото (или поне ще ви бъде много трудно). Следващият път, когато нищо неподозиращия ви мъж си гледа удобно телевизия на дивана, застанете пред него по бельо и когато видите изненадания му поглед, го възседнете. Тази поза ви дава пълен контрол над проникването и бързината. Осигурява също така и стимулация на G-точката и клитора едновременно, което е бонус за вас.

7. Аксесоарите са много полезни секс инструменти
Който е казал, че за по-разгорещен секс са нужни белезници и камшик, много е сбъркал. Използването на обикновени аксесоари в секс игрите е много по-възбуждащо. Следващият път, когато искате да се позабавлявате, свалете колана му и завържете ръцете му с него. Няма да сбъркате и ако използвате някое от шалчетата си, за да му завържете очите. Да, той няма да вижда какво правите, но това няма значение, във всеки случай ще му бъде хубаво. Когато очите са завързани, останалите сетива работят много по-усилено и той ще усеща всяко ваше движение. Бонус тук е, че следващият път, когато погледне колана си или шалчето, с което сте го завързали, ще се сеща за невероятното изживяване, което сте му подарили.

8. Останете облечени
Помните ли времето, когато бяхте тинейджъри, натискахте се пред блока и винаги след това си тръгвахте с разкопчан сутиен и бельо, което не е на мястото си. Не? Е, време е да си го припомните. Сексът тип „Набързо и да не ни видят” е изпълнен с удоволствия и адреналин. Е, вече нямате родители, които да ви контролират и следят, за това ще ви бъде по-трудно да го постигнете. Но ето идея, следващият път когато имате гости вкъщи, тайничко се затворете в спалнята за една бърза сесия. Никой няма да забележи, а вие ще сияете след това.

9. Използвайте малки закачки
Въпреки че мъжкият оргазъм е лесно постижим, това не означава, че простото движение нагоре-надолу е достатъчно. Понякога е нужно малко разнообразие. Не бързайте, оставете си повече време и се насладете на това, което правите. Естествено, движението нагоре-надолу винаги е в основата на оралния секс, но използвайте предоставената ви възможност и поиграйте малко. Използвайте върха на езика си и го побъркайте с трептящи движения, след това се върнете към основното движение. Така не само устата ви ще си почине, но и ще го разтрепери.

10. Време е да си поговорите
Разговорите за секс са прекрасен начин за нажежаване на обстановката помежду ви. Случайно да ви се е случвало да се приберете вкъщи преди мъжа си? Ако да, прекрасно – следващият път, в който това стане обадете му се, обяснете му какво точно искате да се случи, когато се прибере, как ще го чакате и какво ще му направите. Започнете да се докосвате и да издавате звуци, които да му покажат, че това не е просто някоя обикновена вечер. Това е вечерта, в която ще има специален десерт.

Ако рутината вече е навлязла във вашата връзка, имате нужда от спешни мерки за разгорещяване на атмосферата в спалнята. Ето нашите 10 съвета за секси неща, които да направите. 1. Секси филм Филмите тип „Мистър и Мисис Смит”, „9 седмици и половина” и дори „Тетрадката” имат прекрасни секси истории и още по-секси сцени, които действат…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *