17 Места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят

Сексът е най-сближаващото и интимно изживяване. То трябва да се прави с желание и чувство. Но трябва да бъде и забавно. Сексът е като игра между двама души, които правят всичко възможно да удовлетворят желанията си. Естествено, когато двама души са заедно от много време, рутината навлиза и в спалнята им. Без значение дали я има, или просто обичате нестандартните неща, най-вълнуващият секс си остава този, който се прави на неочаквано място, в неочаквано време. Голяма част от сексуално активните хора в света имат списък с места, извън спалнята, на които мечтаят да правят секс. Ето 17 такива, които гарантирано ще ви донесат сексуални удоволствия:

Места за спонтанен секс

1. В кола
Сексът докато шофирате е не само незаконен, но и много опасен. За това, ако решите да се отдадете на страстите си в колата, най-добре я паркирайте на някое безопасно и скрито място. Това е едно от най-добрите места, на които можете да се отдадете на спонтанен секс. Хората прекарват доста време докато шофират и когато внезапно ви се прииска да се позабавлявате, просто отбийте колата и се развихрете. Можете да го направите на предната седалка в стил „Да изчезнеш за 60 секунди“ или по-романтично, на задната – като в „Титаник“. Важното е да се отпуснете и забавлявате.

2. В асансьор
Всички знаем за филмите, в които двама души едва дочакват да останат насаме в асансьора, за да разкъсат дрехите си. Е, тази фантазия не е само във филмите. Най-важното в случая е да намерите сграда, която не е толкова оживена, за да можете спокойно да се отдадете на желанията си.

3. В гардероб
Невероятно изживяване в гардероб можете да изпитате, в зависимост от местоположението му. Ако сте на парти (или на опера) и откриете закътано местенце в някой ъгъл, не се колебайте да се развихрите. Най-вълнуващото е тръпката, че могат да ви хванат. Ако гардеробът е в собствената ви къща, пропуснете секса в него. Няма нищо възбуждащо.

4. В баня
Интимностите в банята са фантазия на голяма част от хората. Изберете чиста такава – в ресторант, клуб или по време на парти у приятел. Вашата собствена баня също е добър вариант, но задължително включете и душа в игрите. Още по-хубаво би било, ако имате вана.

5. Дисниленд
Естествено, не е нужно да ходите до Париж за това (въпреки че идеята не е никак лоша). Всеки увеселителен парк би свършил чудесна работа. Не го правете на съоръженията обаче. Опасно е и със сигурност ще ви хванат. Тези места имат камери навсякъде. За това се огледайте за тихо, неохранявано кътче и действайте. Ще създадете за себе си приказка, която няма да забравите.

6. На сватба
Може да звучи като клише, но сватбите действат възбуждащо на много момичета. Пиене на корем, танци и възможността да се покажеш в цялата си прелест. Дори най-срамежливото момиче би разкрило мръснишката си страна. Запомнете, би било плюс, ако точно в този ден „забравите“ да обуете бельото си.

7. В хотелска стая
Това е идеален вариант, ако имате нужда от разнообразие. Няма да се притеснявате за почистването, имате румсервиз за вечерта, а и за закуска на другата сутрин. Фактът, че сте сами, затворени в една стая, ще ви позволи да се отпуснете и да се насладите един на друг, да изпълните фантазиите си и най-вече да забавлявате.

8. В офис
Следващият път, в който се почувствате игриви, не чакайте партньора ви да се прибере от работа, изненадайте го в офиса. Може да ви се струва, че това е фантазия от филмите, но наистина е горещо преживяване. Ако нямате на разположение отделен офис, просто потърсете скрито място, където никой няма да ви притеснява за известно време.

9. Джакузи
Ако имате вкъщи джакузи, сте късметлии и можете веднага да осъществите фантазиите си в него. Ако сте като по-голямата част от хората и нямате щастието да притежавате такова, просто резервирайте хотелска стая с джакузи и се отдайте на романтика.

10. В лимузина
Също фантазия от филмите, но напълно осъществима. Резервирайте лимузина при следващото си излизане. Така хем ще можете да се забавлявате на задната седалка, хем ще се почувствате като знаменитости. Уверете се обаче, че колата има преграда за уединение, за да не се налага шофьора да вижда неща, които не трябва.

11. В парка
Да го правите в парка може да бъде голям купон, стига да е през нощта. Ако в парка ви се струва прекалено рисковано, направете го в задния двор на училището или на някое игрище. Няма значение къде, стига мястото да е на открито и да няма вероятност да ви хванат.

12. В мокрото помещение
Обикновено това е най-скучното място в цялата къща. Това е малка стая, в която се намират пералнята, сушилнята и препаратите за почистване. Нищо секси? Ами променете го. Следващият път, в който решите да пуснете пране, можете да го направите на пералнята. Вибрациите от нея ще осигурят допълнителна стимулация за върховно изживяване.

13. На покрив
Може би това няма да бъде една от най-спонтанните идеи, защото сексът на покрив изисква предварително планиране, но все пак си заслужава. От една страна я има тръпката, че сте на открито. От друга – странното усещане за уединение, което идва от факта, че сте на високо и няма кой да ви види. Само внимавайте с парапетите, за да не свършите в някоя болница.

14. Балкон или веранда
Както покрива, балкона или верандата са много подходящи, ако искате да се развихрите и можете да го направите веднага щом ви се прииска. Те също са на открито, но някак прикрити, както покрива. Имат нужната дискретност, но все пак са на открито. И най-големият плюс, винаги можете да влезете вътре, ако ви се прииска.

15. На паркинг
Ако паркирането на някое закътано тъмно място (например в гората) за секс, ви се струва малко страшно, винаги може да го направите на паркинг. Така отново остава тръпката, че ще ви видят, но е някак по-цивилизовано.

16. В пробна
Приятелят ви не обича да пазарува? Както много мъже. Но ето нещо, което ще промени мнението му за обиколката по магазините. Следващият път, когато пробвате нещо, извикайте го в пробната за експертното му мнение и един бърз секс. Важно е пробната да има голямо огледало, магазинът да няма строги правила за пробните (някои не позволяват повече от един човек да влиза в една пробна), и не на последно място, изберете часова зона, която е по-малко натоварена, за да не се образува опашка от чакащи и да ви хванат на местопрестъплението.

17. В дискотека
Може би едно от най-рискованите места за спонтанен секс е дискотеката. След като сте си показали как се справяте с танците, време е за по-сериозните занимания. Обикновено тоалетните в дискотеките са мръсни и има големи опашки, за това някой тъмен, скрит коридор би бил перфектното място. И отново, това е само за хора, които не се притесняват, че могат да ги хванат.

Сексът е най-сближаващото и интимно изживяване. То трябва да се прави с желание и чувство. Но трябва да бъде и забавно. Сексът е като игра между двама души, които правят всичко възможно да удовлетворят желанията си. Естествено, когато двама души са заедно от много време, рутината навлиза и в спалнята им. Без значение дали я…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *