Мъжките ерогенни зони според зодията

Ерогенни зони на мъжете според зодията

Всеки човек си има особености, но ще Ви помогнем да достигнете до ерогенните зони  на Вашия партньор според неговата зодия.

Овен

Овните са любители на забраненото и се възбуждат допълнително от звуците, издавани в леглото. В любовната игра е важно да галите главата му докато страстно го целувате и да го докарате до състояние, в което сам ще се предаде в ръцете Ви.

Телец

Силно ерогенни зони на телците са зоната на шията и врата. Трябва целувките да са страстни и нежни като най-добре действат, когато са придружени от леки ухапвания. Телците си падат по масажи с ароматни масла. Можете да ги подчините напълно само с разтопяващ масаж, придружен от еротична обстановка.

Близнаци

Особено чувствителни за близнаците са дланите и ръцете. Ако искате да нагорещите ситуацията, е добре да прокарате език по гърдите на партньора си. Това ще му хареса…

Рак

Раците са извести с това, че се целуват невероятно. За да ги възбудите максимално е нужно само да ги стимулирате орално като най-чувствителната част от тялото им са гърдите.

Лъв

Най-чувствителното място при лъвовете е гърбът. Най-добре да се съсредоточите в областта около гръбначния стълб. Знайте, че като царе, те обичат да бъдат масажирани нежно.

Дева

Областта около корема е особено чувствителна към всеки допир. Най-успешната тактика би била да й се отдадете с език или да я докосвате особено нежно с пръсти. Използвайте целувките като оръжие. Най-важните зони са коленете, пъпа и корема. Мъжете-деви лесно се поддават на еротичната обстановка, ако към нея има и нежна музика.

Везни

Дупето и долната част на гърба са най-ерогенните зони на везните. Визуалното възприятие на света е характерно на представителите на тази зодия от силния пол. Ако му направите стриптийз може дори да Ви предложи брак.

Скорпион

Зодията с най-богато еротично въображение, която се поддава и на най-леките намеци за секс. Достатъчно е да играете с пениса му и да включите орални ласки.

Стрелец

Мъжете-стрелци са чувствителни от вътрешната страна на бедрата. Ще възбудите партньора си-стрелец най-много, ако прокарате нежно нокти по мускулите на краката му.

Козирог

Козирозите харесват допира на женските зърна по тялото и най-вече по лицето си. Ако ги масажирате от кръста до врата, гарантирано ще ги побъркате. Леко ухапване по върховете на пръстите или докосване с език могат да ги възбудят максимално.

Водолей

Водолеите усещат най-добре еротичния допир до глезени или прасците. Всички пози, които предполагат допир на тези места, ще се харесат на партньора Ви – водолей.

Риби

Нежен масаж и лек допир с устни по тялото, както и смучене на пръстите на ръцете могат да побъркат всички мъже-риби.

Всеки човек си има особености, но ще Ви помогнем да достигнете до ерогенните зони  на Вашия партньор според неговата зодия. Овен Овните са любители на забраненото и се възбуждат допълнително от звуците, издавани в леглото. В любовната игра е важно да галите главата му докато страстно го целувате и да го докарате до състояние, в…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *