7 Начина да изглеждаш луксозно с малко пари

Има начини да създадеш впечатление, че носиш скъпи дрехи, без реално да си похарчила много пари за нов гардероб.

Всяка заклета фешъниста би ти казала, че е много трудно да изглеждаш добре без да похарчиш повечко пари. Заобиколени сме от красиви визии от червения килим и безброй снимки на дизайнерски тоалети, но много рядко можем да постигнем точно такъв стил, без да ограбим банка. Ние ще ти покажем няколко начина да придадеш луксозно излъчване на тоалетите си с минимална инвестиция.

Луксозна визия с малко пари

Navy синьо

Черният цвят винаги е бил най-удобен и сигурен за зимните месеци, но тъмносиньото е чудесна алтернатива и добавя щипка допълнителен стил. Не само че синьото има чудесна визуална дълбочина, но исторически погледнато този цвят винаги е бил свързван с буржоазни дейности като корабоплаване, яздене, официални вечери.

Кожа

Нищо не напомня така за лукса на стария свят както кожата. И докато изделията от истинска кожа с косъм не са много евтини, то напоследък се откриват много имитации, които не само, че изглеждат добре, но и ъпгрейдват визията ти без да опразват портмонето. Кожата с косъм е актуална в много варианти, така че можеш да заложиш на голяма пухена шапка, палто с яка или дори кожен детайл върху чанта.

Кадифе

Кадифето е най-лесният и евтин начин да изглеждаш сякаш си похарчила доста пари. Въпреки това може да бъде доста коварно. Някои масови брандове направиха материята да изглежда доста евтина като я комбинираха с други материи или пък допуснаха много ниско качество. Довери се на нещо по-класно, ако си решила да се сдобиеш с дреха от кадифе.

Винтидж

След като много от новите модни тенденции са добре забравени стари, то винтидж находките понякога са доста лесен начин да копираш модели от подиумите. Понякога в магазините втора ръка можеш да намериш невероятни неща, дори  дизайнерски дрехи и аксесоари, и то на невероятни цени. Ако попаднеш на по-голям размер дреха, която иначе е от страхотна материя, помисли дали не можеш все пак да я купиш и да я преправиш при шивач.

Големи бижута

Остави огърлиците и пръстените ти да говорят сами за себе си. Колкото и обикновено да си се облякла, когато добавиш едно голямо бижу цялата ти визия се променя. Добро решение са големите огърлици, които могат да се съчетават с изчистени тоалети в тъмни тонове. Купувайки едно такова бижу, правиш минимална инвестиция и постигаш максимален ефект.

Дантела

Каквото и да си говорим, дантелата е един от символите на лукса и няма по-красив начин да изглеждаш ефектно. Тъй като и дантелата, точно както кожата с косъм, се завърна с пълна сила в модата, този сезон можеш да откриеш много и различни артикули, които да прибавиш в гардероба си.

Ципове

Дебелите видими ципове изпъкват върху каквото и да се намират – яке, ръкавици, чанта. През 90-те години бяха голям хит, но сега рядко се използват от модните марки. Ето защо ако намериш дреха или аксесоар с голям цип, не се колебай, а веднага си го купи. Със сигурност ще ти влезе в употреба. Друг вариант е да подмениш обикновените скрити ципове с видими такива – почти без пари ще се сдобиеш с нещо наистина уникално!

Има начини да създадеш впечатление, че носиш скъпи дрехи, без реално да си похарчила много пари за нов гардероб. Всяка заклета фешъниста би ти казала, че е много трудно да изглеждаш добре без да похарчиш повечко пари. Заобиколени сме от красиви визии от червения килим и безброй снимки на дизайнерски тоалети, но много рядко можем…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *