Първите в света овлажняващи дънки

Първите овлажняващи дънки

Край с овлажняващите лосиони за тяло! Вече само дънките са достатъчни.

Да, но говорим за дънките, които хидратират кожата и се борят с целулита. Изобщо не се шегуваме, Wrangler пуснаха овлажняващи дънки, които се грижат кожата ни да е добре хидратирана и действат срещу целулита.

Първата в света линия дънки с хидратиращ ефект Wrangler Denim Spa вече е факт. Колекцията включва три модела – с Алое Вера (за чувствителна кожа), с екстракт от маслина (овлажняващи) и Smooth Legs, които са предназначени за борба с портокаловата кожа.

Всъщност дънките са третирани с различни натурални масла, като масло от карите, масло от кайсиеви ядки, масло от маракуя, шипково масло и съставка от цветето Тиаре. Технологията на иновационните дънки е впръскване на микрокапсули, съдържащи маслата, по време на производството. След това дънките се нагряват, за да се съединят микрокапсулите с влакната на материята. Това осигурява бавно освобождаване на капсулите, дори когато дрехата се изпере. Търкането на материята в кожата и бавното освобождаване на активните съставки позволява на кожата да попие маслата.

Според производителите ефектът трае 15 дни, тоест 15 обличания или между 4 и 6 изпирания. Но освен дънките ще се продава и “презареждащ спрей”, чиято формула ще издържи между 67 и 95 обувания. Спреят се използва след всяко изпиране и по този начин възобновява действието на активните съставки в дънките.
Wrangler твърдят, че 69% от жените, които вече са носили дънките, заявяват подобрение във вида на бедрата.

И ние знаем един начин да съчетаем хидратация и дънки – мажеш се с лосион, след това обуваш любимите си дънки и готово.

Лице на кампанията за новите дънки е дъщерята на Мик Джагър – Лизи.

Лизи, която добре познава дънките на Wrangler, описва усещането от новия модел като “по-нежно и меко, отколкото с обикновени дънки”.

Какъв ли ще бъде действителният ефект от Denim Spa дънките? През 2004 Miss Sixty пуснаха дънки срещу целулит, но ефектът им беше обявен за маркетингов трик.
Все още не си изхвърляйте лосионите, момичета!

Край с овлажняващите лосиони за тяло! Вече само дънките са достатъчни. Да, но говорим за дънките, които хидратират кожата и се борят с целулита. Изобщо не се шегуваме, Wrangler пуснаха овлажняващи дънки, които се грижат кожата ни да е добре хидратирана и действат срещу целулита. Първата в света линия дънки с хидратиращ ефект Wrangler Denim Spa вече е…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *