Кой цвят бельо е най-сексапилен, разказват от Melina.bg

Бельото, въпреки че е част от женското облекло, която е сигурно скрита от любопитни очи, играе най-важната роля в сексуалността на жената и представлява неразделна част от нейния гардероб.

Повечето жени имат склонност да носят бельо с определен цвят. Ако не вземем предвид такива случаи като: “не намерих други бикини, затова сложих това, което ми падна”, можете да направите заключение за характера и за сексуалността на жената от  преобладаващия цвят на бельото.

Добре…

Бельо за жени от Melina.bg

За какво говори черният цвят?

Тези от жените, които обичат да носят черно са практични, те разбират, че черното бельо е универсално и ще изглежда добре под всяко облекло, независимо дали е вечерна рокля или дънки. В допълнение, черното почти винаги изглежда чисто и трудно се замърсява.

Сега за сексуалните характеристики на тези, които предпочитат черно. Такива жени  обичат разнообразието-не е задължително, разбира се, да са привлечени от идеята  да правят секс с непознати във влакове или в колата. Но те могат да мечтаят за това.

Тези жени  не са непременно доминантни – те обичат да позволяват на половинката си да прави различни хубави неща с тях. Въпреки че, ако не им харесва нещо, те със сигурност ще спрат партньора си и ще поискат да преминат към следващата поза. Обикновено мъжете възприемат черното бельо като желание за свободно, разкрепостено и без никакви ограничения държание.

Белият цвят ли е за вас?

Класическият цвят. Вторият най-популярен цвят сред нежния пол. Човек, който гледа жена в бяло  не вижда бельото, а вижда женското тяло. Понякога една жена носи чисто бяло, за да подчертае естествената си красота. Бялото се носи от самоуверени дами, които не се придържат към бельото и знаят, че не това завладява мъжете.

Да изберете ли червения цвят? 

Това е може би най-говорещият цвят. Тук има и страст, и огън, и енергия. Тази жена е смела и знае как да флиртува  – тя иска да разбие сърца, да накара коленете ви да омекнат и да се моли за още и още. Често червеното бельо се намира под строг бизнес костюм. Мъжете обичат такива жени, но често с предпазливост започват по-нататъшни действия.

Бельото не само изпълнява изключително практична, хигиенна функция-основната му задача е да подчертае сексуалната привлекателност на жената.

За една жена не е достатъчно да бъде призната нейната сексуалност от противоположния пол. Много по-важно е самата жена да се чувства като кралица. Несъмнено при избора на бельо си мисли за това колко ще се хареса то на любимия човек, но в по-голяма степен жената избира бельо за себе си – за нея е важно да се чувства великолепна, неустоима, секси.

 

Бельото, въпреки че е част от женското облекло, която е сигурно скрита от любопитни очи, играе най-важната роля в сексуалността на жената и представлява неразделна част от нейния гардероб. Повечето жени имат склонност да носят бельо с определен цвят. Ако не вземем предвид такива случаи като: “не намерих други бикини, затова сложих това, което ми…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *