Защо промо-кодът от ICN.bg е полезен

Той има за цел да позволи на настоящите и бъдещи клиенти на ICN.bg да използват предлаганите услуги на значително по-преференциални цени. Така всъщност, хостинг провайдера осигурява конкурентни условия на клиентите си да предложат на своите клиенти допълнителни по-изгодни условия за работа. По този начин се получава една верига на взаимоизгодност, от която всички да са доволни. Кога се използва промо-кода и при кои услуги е валиден, колко отстъпка Ви дава и как да го приложите? Нека видим!.

Кога е подходящо да се използва

Единственият момент за използване на промо-кода от ICN.bg е в случай на необходимост от плащания за използваните услуги и продукти на хостинг провайдера. Тоест, тази промоция ще Ви помогне в случаите, когато имате задължения към ICN, поради използвани нейни продукти и услуги. За кои точно услуги е валиден промоционалния код, ще разберете в следващите редове.

Вземи 10% отстъпка с промо код ihost10 от ICN.

Кога е полезно да се прилага

Промоционалният код е полезно да се използва в случай на еднократно плащане за една услуга или при използване на няколко услуги. Това означава, че независимо дали ще правите едно плащане или няколко за отделни фирмени продукти, приложението на кода е валидно и възможно. Така за всяко от задълженията си Вие ще получите заложената отстъпка от цената. Също така, няма никакво значение дали плащате на седмична, месечна или годишна база – можете да използвате няколко пъти кода и той всеки път ще прилага заложената в него отстъпка.

Какъв е срокът на валидността

Промо-кода на ICN.bg практически е безсрочен и подходящ за постоянно използване. Това означава, че Вие дългосрочно имате едни по-изгодни условия за употреба на фирмените продукти и услуги. Това е особено полезно ако поддържате клиентски профили в платформата на компанията и Вие отговаряте за плащанията. По този начин ще спестите доста средства на клиентите си, те ще станат още по-доволни от Вас и ще се превърнат в лоялни към бранда, а това означава, че ще използват дългосрочно Вашите услуги и ще Ви препоръчват на други техни колеги и партньори.

Възможно ли е споделянето му в социалните мрежи

Можете съвсем свободно и неограничено да споделяте този промо-код, защото той е предназначен за свободно разпространение. Тоест, без значение дали използвате Facebook, YouTube, Instagram и други подобни, независимо дали имате Фейсбук страница с множество абонати или тематична група със заинтересовани членове, напълно свободно можете да споделите с тях буквено-цифровата комбинация за отстъпка. Дори можете да им споделите и целия този материал, така че подробно да се запознаят с възможностите, които ги очакват.

Сподели 10% отстъпка за ICN с приятел – ihost10

Какъв е промо-кодът на ICN.bg

За да се възползвате от всичко написано до момента, трябва да използвате промоционалния код ihost10, за правилното приложение на който ще стане дума по-долу. Той е изключително лесен за запомняне и въвеждане, така без значение дали ще го въвеждате през таблет, смартфон, лаптоп или настолен компютър, не би следвало да имате проблеми. Ако все пак такива се появят, можете да посетите сайта ICN.bg и да се свържете с поддръжката за клиенти. Там работят изключително компетентни и мили хора, които бързо и точно ще реагират на ситуацията, ще Ви помогнат и ще се свържат с Вас.

За кои услуги на компанията да го използвам

Като цяло, ihost10 е приложим за всички услуги на компанията, включително и най-популярните сред тях, като:

  • Sitebuilder;
  • Уеб-хостинг;
  • Бизнес мейл;
  • VPS/Cloud;
  • WordPress хостинг;
  • SSL Сертификати.

Без значение дали възнамерявате да използвате за първи път някоя от услугите на компанията или вече сте клиент, който има един или повече абонамента, Вие имате възможност допълнително да спестите средства, чрез използването на ihost10. Независимо дали за един месец, за една седмица или за една година ще изпробвате тези услуги, отново имате право да се възползвате от по-изгодните условия.

Какъв процент ще спестя

Използвайки промо-кода от ICN.bg ihost10, Вие ще спестите цели 10% от общото си задължение към хостинг доставчика. Много хора изказаха мнение, че 10% не е особено голяма отстъпка, но ако тя се използва дълги години и при направата на една проста сметка след това, всеки ще установи, че спестените суми никак не са малки, ще направи още впечатление, че списъкът с лоялни и нови клиенти значително е набъбнал, а оборотите на фирмата са нараснали. Ето как всъщност, едни прости 10% могат да се окажат един трамплин в различни направления от дейности.

Как да го използвам правилно

Употребата на промо-кода от ICN.bg ihost10 е изключително елементарна и тя се състои в стандартното преминаване през процедурата по регистрация на нови услуги или плащането към стари, достигайки до стъпката за онлайн-разплащане. На този екран трябва да виждате освен общата сума за плащане, необходимо е да намерите и полето за въвеждане на промо-кода за отстъпка. Там ще въведете ihost10 и ще видите как общата сума за плащане ще намалее с 10%. Сега вече можете да извършите плащането и да финализирате процеса.

Той има за цел да позволи на настоящите и бъдещи клиенти на ICN.bg да използват предлаганите услуги на значително по-преференциални цени. Така всъщност, хостинг провайдера осигурява конкурентни условия на клиентите си да предложат на своите клиенти допълнителни по-изгодни условия за работа. По този начин се получава една верига на взаимоизгодност, от която всички да са…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *