5 Модни грешки през лятото

Малките неща са от значение! Дори когато мозъкът се разтапя от жега, не забравяйте за модните правила. Ще ви покажем на какви грешки трябва да обърнете внимание, за да останете стилни дори при + 30 ° C.

Модни грешки през лятото

Плажна рокля в града

Рокля, изработена от тънка трикотажна тъкан, е подходяща само за плажа. В градска среда такова облекло изглежда неподходящо. По-добре е да я замените с обикновена риза, изработена от лен или памук. Това ще бъде не само стилно, но и удобно.

Дълга пола и кецове с чорапи

Ако не сте свикнали да носите пола с маратонки и изведнъж сте решили да се гримирате, тогава на първо място обърнете внимание на чорапите. На теория те изобщо не трябва да се виждат. В този случай високите чорапи създават допълнителна хоризонтална линия, която безпощадно ви прави да изглеждате по-ниски и нарушава пропорциите. Важно е да покажете тънки глезени, така че дългата пола и кецовете да изглеждат хармонично.

Безформена къса блуза

Желанието да се подчертае талията по нестандартен начин може да бъде истински провал. Пазете се от къси блузи и тениски с квадратна кройка. Тук простата геометрия започва да работи – ширината на талията става равна на ширината на раменете. Една обикновена бяла тениска или риза, може да спести това.

Прозрачни тъкани

Важно е да проверите дрехите от тънки тъкани на добра светлина, в противен случай рискувате да покажете на целия свят това, което трябва да остане зад кулисите. Не забравяйте, че в пробните на магазините е невъзможно внимателно да се разгледат всички подробности. У дома, преди да излезете, не забравяйте да проверите тъканта за прозрачност в близост до прозореца. Ако наблизо няма огледало, опитайте се да направите снимка – това ще ви помогне да оцените облеклото.

Вечерни обувки с къси панталони

Помислете десет пъти, преди да смесите различни стилове. Да, това е модерно, но всичко има своя граница и закони. Високите токчета, които биха се вписали идеално с вечерна рокля, правят всичко да изглежда абсолютно нелепо. В този случай е по-добре да добавите обикновени черни маратонки.

Малките неща са от значение! Дори когато мозъкът се разтапя от жега, не забравяйте за модните правила. Ще ви покажем на какви грешки трябва да обърнете внимание, за да останете стилни дори при + 30 ° C. Плажна рокля в града Рокля, изработена от тънка трикотажна тъкан, е подходяща само за плажа. В градска среда…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *