Какво трябва да знаем при избор на мъжка риза, съвети от TEODOR

Суетата не е присъща на силния пол, но всеки себеуважаващ се мъж има поне една, а дори и повече ризи в своя гардероб. Те внасят стил и увереност в мъжката визия. Все по-модерни и все по-актуални, на пазара се предлага огромно разнообразие от тях.

Избор на мъжка риза от Teodor

Модни тенденции

Ризите все по-трайно се налагат в стайлинга на мъжете, за това и модните тенденции при тях стават по-разнообразни и актуални.  Напоследък най-често срещани за спортно елегантните модели. Това е така понеже те са изключително универсални и пасват на доста стилове. Внасят елегантна нотка и свежест в мъжката осанка. Напоследък често срещаме ризи с ярки и цветни десени, а тазгодишната тенденция е към флоралните мотиви. Модата набляга към вталените модели със свободно разкопчани яки, удобно и практично съчетание.  Тенденцията при летните модели е към памучните и ленени материи, а за по-студените и прохладни дни се предпочита предимно плътния памук.

Видове предлагани на пазара

  • Официални – класически модели със стегнати и високо закопчани яки, за да се комбинира с подходяща вратовръзка или папионка. Най-предпочитания цвят при тях е белия, тъй като е универсален и пасва с всички цветове костюми. Разбира се има и голямо разнообразие от цветове, но десените са ограничени и са предимно ситно фигурални.
  • Спортни – задължителен елемент от мъжкия гардероб на съвременния и модерен мъж. Тези ризи се характеризират с голям диапазон от дизайни, кройки и дължини. При материите също можем да открием голямо разнообразие. Основното и най-важното при тях е удобството и практичността, лесното съчетание с различни визии и не на последно място лесната поддръжка.
  • Ризи с къс ръкав – това е вид който стабилно и сигурно се налага през последните години. Предимно ориентирани към спортно елегантната визи, но не рядко се срещат и в строго официални стайлинги. При тях както и при спортните варианти наблюдаваме голямо разнообразие в цветовите гами и десените.

      Ето и няколко причини да изберете онлайн магазин TEODOR

  • Високо качество на материи и изработка;
  • Конкурентно ниски цени;
  • Богат асортимент от модели;
  • Голям диапазон от размери;
  • Коректно и професионално обслужване;
  • Бърза доставка.
  • Ежедневни промоции.

Суетата не е присъща на силния пол, но всеки себеуважаващ се мъж има поне една, а дори и повече ризи в своя гардероб. Те внасят стил и увереност в мъжката визия. Все по-модерни и все по-актуални, на пазара се предлага огромно разнообразие от тях. Модни тенденции Ризите все по-трайно се налагат в стайлинга на мъжете, за това…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *