Sex Shop Cleopatra в Студентски град, София

Както всички знаем, sex shop или еротичен магазин е мястото, където можете спокойно да задоволите сексуалното си любопитство и да намерите голямо количество секс играчки, като например: вибратори, еротично бельо, bdsm и много други.

По една или друга причина обаче,посещението на такъв вид магазини все още се смята за нещо неморално и срамно и малко хора имат смелостта да ги посещават. Това схващане според нас, собствениците на секс шоп Cleopatra, е напълно погрешно. Нормално е човек да има определени сексуални фантазии и да иска да разнообразява своето ежедневие по един или друг начин.

Sex Shop Sofia Studentski grad

Защо секс шоп Cleopatra, Студентски град, е най-добрият

В Cleopatra секс шоп сме се постарали да Ви подсигурим удобство, лукс, огромно разнообразие от продукти на различни марки, признати в целия свят и сме се позиционирали на едно страхотно място в сърцето на Студентски град.

Избрахме точно тази локация за нашия шоп, защото едва ли има някой друг квартал на София, в който да има толкова силна концентрация на млади хора. Всички знаем, че именно те притежават по–свободен и буен дух и не се влияят от хорското мнение.

Лесно можете да откриете нашия секс шоп. Намираме се на улица „Проф. Д-р Иван Странски” 1 В в кв. Студентски град. Локацията е лесна за намиране – до нас се стига изключително бързо и с кола, и с обществен транспорт.

Посетете секс магазин Cleopatra в Студентски град бързо и лесно с помощта на локацията ни от Google Maps.

Работно време на магазина

  • Понеделник – Събота от 10:00 до 22:00
  • Неделя  от 12:00 до 20:00

Къде се намираме на Google Maps

Къде да ни откриете освен в Студентски град

В случай, че не се намирате в София, че няма как да стигнете до Студентски град, или че просто се срамувате да ни посетите, тогава можете да намерите нашите продукти и в онлайн магазина ни Cleopatrabg.com. Бърза, дискретна и сигурна доставка. Винаги сме на линия, когато имате нужда от съвет или консултация. Работим с най-добрите и качествени продукти в този вид категория, за да можем да Ви гарантираме винаги топ качество и удовлетвореност от всяка една поръчка.

Предлагаме артикули на много известни марки като: Obsessive, Rimba, Passion, Anais Apparel и Beauty Night Fashion, които бихте могли да подарите на любимия човек, на приятел или дори да си направите подарък лично за себе си.

Ако все още не сте се престрашили да посетите нашия секс шоп в Студентски град, то незабавно трябва да поправите тази грешка. За тези от Вас, които не живеят в столицата, то онлайн магазинът ни е перфектният избор. Развържете най-смелите си фантазии и ги превърнете в реалност с помощта на секс шоп Cleopatra. 

И за да сме сигурни, че няма да забравите къде да ни намерите, ще Ви кажем адресите още веднъж: улица „Проф. Д-р Иван Странски” 1 В в кв. Студентски град и онлайн на Cleopatrabg.com.

Както всички знаем, sex shop или еротичен магазин е мястото, където можете спокойно да задоволите сексуалното си любопитство и да намерите голямо количество секс играчки, като например: вибратори, еротично бельо, bdsm и много други. По една или друга причина обаче,посещението на такъв вид магазини все още се смята за нещо неморално и срамно и малко…

2 Comments

  1. Ако искате да запалите искрата, това е мястото 😉 Шегата настрана, много удобен сайт има тези пичове. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *