Как да направим дома си уютен, споделят от Ikea

Домът е мястото, което олицетворява Вашата същност. Всеки отделен елемент от интериора Ви репрезентира, като пряко отразява идеите, размаха на въображението, дълбочината на характера Ви. Начинът, по който изглежда, въплъщава представите Ви за стил и личното Ви усещане за естетика, хармония, уют и комфорт. Направете дома си светъл, красив и приветлив, за да Ви носи усещането за мир и спокойствие. Ние от Икеа България ще Ви помогнем да оставите във всяко негово кътче своя индивидуален отпечатък, за да бъде той мястото, в което се разпознавате най-добре. 

Кои похвати и принципи на интериорния дизайн можем да приложим

Обстановката у дома трябва да носи усещане за визуална наслада и уют, но преди всичко трябва да спазва изискванията за функционалност и симетрия. Чрез пренареждане на основните мебели лесно можете да постигнете този баланс. Не е необходим цялостен ремонт или реновиране, за да промените облика на помещенията. Използвайте смело своето въображение и наблегнете на: малките детайли, както и на подходящи комбинации от цветове, материи и десени. Важно е да има приемственост между отделните елементи, за да носи интериорът ясно и недвусмислено послание.

Кои са задължителните елементи, носещи уют у дома

Изпълнете жилището си с деликатна, топла светлина и предмети, които носят добра, позитивна енергия. Поставете на няколко ключови места настолни лампи и лампиони, обособете кътче с библиотека, масички за кафе и удобни кресла. Изберете килими, завеси и декоративни възглавници в меки, пастелни тонове. Добавете повече свежест и уют с много зеленина и естествени растения в саксия. Не забравяйте за разкоша, който внасят изисканите аранжировки от цветя във вази, поставени на трапезната или холната маса. Кои са най-важните елементи, създаващи допълнителен уют, топлина и комфорт у дома:

  • Удобни и пропорционално разположени мебели;
  • Меки, пухкави килими и завеси;
  • Декоративни възглавници;
  • Свещници и ароматни свещи;
  • Настолни лампи, абажури и лампиони;
  • Рамки за снимки и колажи от снимки;
  • Декоративни елементи за повече уют – вази, картини, часовници, огледала, стикери за декорация.

По какъв начин ИКЕА ще Ви помогне да внесете уют и да персонализирате дома си

IKEA е мястото, където ще се заредите с ентусиазъм, че почерпите идеи и ще разгледате нагледни примери за това как да организирате и декорирате отделните стаи от дома Ви. Следете новостите онлайн в нашия сайт – на ikea.bg или на нашия online каталог. Посетете нашите магазини в София и Варна или съответно – наш център за поръчки в Пловдив и Бургас. Поръчайте продукти на по-ниски, промоционални цени директно от сайта ни. Доставяме в кратки срокове до всички населени места в България. Вашето жилище разказва Вашата история. Нека този разказ звучи по-красиво и неповторимо с помощта на ИКЕА!

Домът е мястото, което олицетворява Вашата същност. Всеки отделен елемент от интериора Ви репрезентира, като пряко отразява идеите, размаха на въображението, дълбочината на характера Ви. Начинът, по който изглежда, въплъщава представите Ви за стил и личното Ви усещане за естетика, хармония, уют и комфорт. Направете дома си светъл, красив и приветлив, за да Ви носи…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *